укр / ENG / pol

За сприяння Національного центру театрального мистецтва ім. Леся Курбаса в межах підтримки альтернативних новаторських форм театральної освіти. Оголошується набір у «Школу сучасного театру» театру «МІСТ»

Пріоритети школи: СУЧАСНІСТЬ, УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ, КРЕАТИВНІСТЬ

Школа має оригінальну комплексну методику, успішно апробовану на практиці.

Запрошуємо до навчання у «Школі сучасного театру» всіх, хто цікавиться сучасним театром, хто хоче спробувати себе в акторській майстерності або мріє писати для сцени. Слухачі розширять знання про театр і свою особистість.

У «Школі сучасного театру» ви дізнаєтеся більше про можливості Вашого голосу, тіла, розуму, навчитеся основам пантоміми, імпровізації, вільного танцю, особливостям сценічної мови і дихання, риторики і психології володіння аудиторією, теорії і практиці драматургії, отримаєте унікальні знання з історії європейського театру.

Мова навчання і вистав – українська.
Початок навчання 1 жовтня. Навчальний курс триває 9 місяців.
Результатом навчання буде випускна вистава.
Студійці також беруть участь у вечорах імпровізації, «капусниках», театральних вечорах українських традиційних свят. Кращі випускники курсу мають можливість грати у виставах та інших театральних проектах «МІСТ».

Випускниками театру-студії «МІСТ» є не лише актори, а також ті, хто далі опановує режисуру, театрознавство, драматургію, працюють у кіно і на телебаченні, засновують власні театри і фестивалі.

Заняття проходять у вечірній час тричі на тиждень по таких дисциплінах:
пластика, акторська майстерність, майстерність слова, теорія і практика драматургії (I семестр), історія європейської драматургії і театру (ІІ семестр).

Викладачі школи:
Неда Неждана, драматург, культуролог, режисер;
Олександр Мірошниченко, актор, режисер, драматург;
Юлія Гасиліна, актриса, режисер, театрознавець.


Заняття проходять за адресою: Київ, вул. Володимирська, 23 В
Для запису на співбесіду просимо зателефонувати за номером: +380503852758


Театр-студія «МІСТ» в мережі Facebook
Вистава «Пригода ведмедиків панда…» М.Вішнєка, перформанс "Шаради Померанцева", за книгою "Ігор Померанцев. Homo Eroticus" у «Майстер Класі»;
Виступ акторів «МІСТ» на фестивалі "Країна мрій" в Мамаєвій Слободі; Різдв’яний Вертеп у КМДА ;

Прес-служба НЦТМ ім. Леся Курбаса
www.kurbas.org.ua
partners@kurbas.org.ua